torsdag 17 november 2011

Suck...

Är väl ingen som vill höra mer suck å stonk kanske, än mindre jag... Men det är tyvärr så det ser ut mestadels nu förtiden här i själen och tyvärr har det även varit så på den kreativa sidan. Har inte ens orkat scrapá. och då är det mkt illa för min del, har velat så mkt, men orkat så lite och då är ju min son det viktigaste att lägga energin på och det har jag gjort! Älskar min lilla Anton och det är tur att vi har varann!
Har nu på sista tiden iaf åstadkommit två altrade tändsticksakar som kommer här:Ska försöka sopa undan det mörka, vet ju vad det är som suger upp min energi, så jag ska verkligen försöka sätta STOPP! för det NU!
Som man säger: -stå på DIG annars gör någon annan det!
Det är lättare att lära andra iaf! ;-)
Go´natt på er!
Många kramar från Eva

3 kommentarer:

 1. Jättefina askar! Vill ge dig något litet att ha med dig i mörkret. Jag var sjukskriven en lång tid för utmattning och något som hjälpte mig när tankarna blev för många och jobbiga var mindfulness. Det är väldigt enkelt att göra men man måste öva. Mitt tricks var i alla fall att registrera det som fanns omkring mig. Hur trädet på framsidan ser ut. Vilken färg på jackan mannen jag just mötte hade, hur fötterna känns mot golvet. Hur känns maten jag har i munnen. Allt jobbigt försvinner ju inte av det men det ger lite vila och man kan få saker och ting i perspektiv.
  Styrkekramar i höstmörkret!
  kram

  SvaraRadera
 2. Tack du söta! ;-) Vet att du skrivit tidigare till mig och jag försökte svara på detta visset, men det lyckades ej... ;-) Hoppas det går fram denna gånegne! Är inte så haj på detta med bloggandet, det är därför det inte blir så ofta, tar för mkt tid... =) Kanske jag som är ovan.
  Ska försöka tänka på detta, för det lät mkt vettigt, för i bland som sagt är det svårt att bryta sitt dåliga negativa mönster.
  Många kramar tillbaka /Eva

  SvaraRadera
 3. Styrkekramar i mängder till dig Eva! Och krama om Anton!!

  SvaraRadera